BEAUTY AND BALANCE

IMAGE SKINCARE - YOUR SKIN YOUR PRIDE


De behandelingen bij Beauty and Balance zijn gericht op het verbeteren van de huid van het gelaat waarbij het verjongen van de huid en het in perfecte conditie brengen, èn houden van de huid centraal staat. Het is heel belangrijk om de huid goed te verzorgen, daarom werk ik als professional uitsluitend met het merk IMAGE Skincare. IMAGE Skincare is namelijk dé marktleider op het gebied van de huidverbetering.


Bij Beauty and Balance gaan we voor effectieve huidverbetering en gaan we net dat stapje verder, je gaat immers niet voor niks naar de specialist!


Voor elk huidtype en huidprobleem is er een passend IMAGE Skincare product. Er is hierdoor een breed en diep aanbod aan behandelingen en producten. De thuisproducten zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor je de salonbehandeling thuis kunt voortzetten voor een optimaal en langdurig effect van de behandeling.


‘Ik heb een heerlijke peeling gehad. Ik heb meteen de thuisproducten aangeschaft. Mijn huid ziet er nu gezond uit, ik krijg zelfs complimenten dat ik er zo stralend uit zie! Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en de producten voor thuisgebruik.’
Monique Heiszwolf


Beauty and Balance is aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

GEZICHTSBEHANDELINGEN


Bij Beauty and Balance kun je terecht voor een groot aantal gezichtsbehandelingen. Na een intake en een huidanalyse wordt er een behandelingen gekozen die perfect is afgestemd op de behoefte van jouw huid.


'Ik ben zeer tevreden, het was een heerlijke behandeling. Verder heb ik een uitstekend advies voor thuisproducten gekregen.' Joke Lensveld


INTENSIEVE PEELINGS


De Image Skincare peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat de huidstructuur fijner wordt. Het is belangrijk om de huid vooraf goed voor te bereiden op de peeling. Daarom kan de peeling pas worden uitgevoerd na een uitgebreide intake en huidanalyse.


De Image Skincare peeling duurt inclusief intake ongeveer 45 minuten.


De Signature Facelift Peeling was geweldig! Ondanks mijn rode gevoelige huid is de behandeling zeer geslaagd. Mijn huid voelt en ziet er heel goed uit. Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt.’ Angela Voorhorst

MICRONEELDING


Microneedling is een zeer effectieve behandeling. Tijdens de behandeling worden er met een speciaal apparaat kleine horizontale kanaaltjes in de huid maakt, zonder de huid te beschadigen. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken.


De behandeling duurt inclusief intake ongeveer 60 minuten.


‘De Microneedling behandeling was super, ik zag meteen verschil! Mijn huid ziet er stralend uit en de rode lijntjes op mijn wangen zijn gewoon weg!’ Marjan van der Struis

DERMAPLANING


Dermaplaning is een populaire behandeling, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje. Hierbij worden de dode huidcellen en donshaartjes verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken. Het resultaat: de huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntje zijn minder zichtbaar. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is.


De behandeling duurt inclusief intake ongeveer 60 minuten.