BEAUTY AND BALANCE

WELKOM BIJ BEAUTY AND BALANCE


Mijn naam is Carole van Herk, eigenaresse van schoonheidssalon Beauty and Balance.


In 2005 heb ik de opleiding Facility Management afgerond, waarna ik aan het werk ben gegaan. Ik had een goede baan met geweldige collega's, maar toch miste ik iets. Ik heb altijd veel interesse gehad in schoonheid, voeding en coaching.
Nadat ik mezelf de vraag had gesteld 'wil ik dit werk nog 10 jaar blijven doen?' en het antwoord 'nee' was, wist ik dat het tijd was om knopen door te hakken. Ik heb mijn gevoel gevolgd en mijn droom gerealiseerd: mijn eigen schoonheidssalon Beauty and Balance.


De naam Beauty and Balance past perfect bij mij als persoon en concept. Je kunt veel aan de buitenkant laten doen om jezelf mooier te maken en er jonger uit te laten zien, maar wanneer je van binnen niet goed in je vel zit zal je nooit het beste uit jezelf kunnen halen. Juist de combinatie van innerlijk en uiterlijk zorgt voor een optimaal resultaat en de beste versie van jezelf, ik heb dat zelf mogen ervaren.


In juni 2017 ben ik in aanraking gekomen met het PS. food & lifestyle afslankprogramma, wat een verademing was dat. Na veel mislukte pogingen om af te vallen kwam PS. als geroepen. Eindelijk had ik een manier gevonden om af te vallen, waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt, je geen punten of calorieën hoeft te tellen en geen hongergevoel hebt.


Door PS. food & lifestyle zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven!


De positieve effecten die ik heb mogen ervaren door PS. gun ik anderen ook. Graag ga ik samen met je aan de slag om ook jouw doelen te bereiken!

Het PS. food & lifestyle afslankprogramma is veel meer dan een dieet. Het is een fijne en eenvoudige manier om op een verantwoorde wijze je streefgewicht te bereiken én te behouden. De PS. methode is niet gebaseerd op minder eten, maar op ánders eten.


PS. food & lifestyle is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma, gebaseerd op het minimaliseren van koolhydraten en het toevoegen van eiwitten.


Doordat je inname aan koolhydraten wordt beperkt en je lichaam daardoor geen energie uit koolhydraten kan halen, worden de vetreserves aangesproken. De vetverbranding in je lichaam wordt hierbij geactiveerd, waardoor de hoeveelheid vet in je lichaam aanzienlijk zal afnemen.


Door de hoeveelheid eiwitten heb je geen hongergevoel. Tevens zorgt de toename van eiwitten voor het behoud van spieren, welke nodig zijn voor het verbranden van extra calorieën en het voorkomen van een jojo effect wanneer je klaar bent met het programma.


Lekker, gevarieerd eten én op een gezonde manier kilo’s verliezen, dat is het PS. food & lifestyle afslankprogramma!


Onder het kopje AFSLANKEN kan je meer lezen over het PS. food & lifestyle afslankprogramma.

Naast gecertificeerd PS. food & lifestyle coach ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb de allround opleiding schoonheidsspecialiste afgerond aan de Wellness Academie in Rotterdam, en heb vervolgens mijn Landelijk branchediploma behaald. Met trots kan ik dan ook melden dat Beauty and Balance is aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten.


Daarnaast heb ik de volgende specialisaties afgerond:


  • Fruitzuren / Chemische Peelings
  • Acné
  • Microdermabrasie
  • Microneedling / Mesotherapie
  • Dermaplaning


Tijdens mijn opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan bij verschillende salons.


Ik heb gekozen om te werken met IMAGE Skincare, omdat IMAGE Skincare dé marktleider is op het gebied van huidverbetering. Onder het kopje GEZICHTSBEHANDELINGEN kan je meer lezen over de geweldige behandelingen.


Heel graag tot snel!