BEAUTY AND BALANCE

AFVALLEN MET PS. FOOD AND LIFETYLE


In juni 2017 ben ik in aanraking gekomen met PS. food & lifestyle, wat een verademing was dat. Na veel mislukte pogingen om af te vallen kwam PS. food & lifestyle als geroepen. Eindelijk had ik een manier gevonden om af te vallen, waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt, je geen punten of calorieën hoeft te tellen en geen hongergevoel hebt.


Door PS. food & lifestyle zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven!


De positieve effecten die ik heb mogen ervaren door PS. food & lifestyle gun ik anderen ook. Graag ga ik samen met je aan de slag om ook jouw doelen te bereiken.


Het PS. food & lifestyle afslankprogramma is veel meer dan een dieet. Het is een fijne en eenvoudige manier om op een verantwoorde wijze je streefgewicht te bereiken én te behouden. De PS. food & lifestyle methode is niet gebaseerd op minder eten, maar op ánders eten.


‘Carole is een enthousiaste en betrokken coach! Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject bij haar ben aangegaan. In korte tijd ben ik al bijna 10 kilo afgevallen. Ze helpt me echt goed door de moeilijke momenten heen en ik vind haar tips ook fijn en toepasbaar! Zeker een aanrader wat mij betreft!’ Tiny Schuman, 34 jaar

PS. food & lifestyle is een effectief, wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma, gebaseerd op het minimaliseren van koolhydraten en het toevoegen van eiwitten.


Doordat je inname aan koolhydraten wordt beperkt en je lichaam daardoor geen energie uit koolhydraten kan halen, worden de vetreserves aangesproken. De vetverbranding in je lichaam wordt hierbij geactiveerd, waardoor de hoeveelheid vet in je lichaam aanzienlijk zal afnemen.


Door de hoeveelheid eiwitten heb je geen hongergevoel. Tevens zorgt de toename van eiwitten voor het behoud van spieren, welke nodig zijn voor het verbranden van extra calorieën en het voorkomen van een jojo effect wanneer je klaar bent met het programma.


Lekker, gevarieerd eten én op een gezonde manier kilo’s verliezen, dat is het PS. food & lifestyle afslankprogramma!


‘Carole is een hele goede en lieve coach die weet hoe zij jou als mens kan helpen. Ze heeft een groot empathisch vermogen en is zeer eerlijk. Ze helpt je om je doelen te bereiken.’ Stephanie Muis – Hofman, 29 jaar