BEAUTY AND BALANCE

INTENSIEVE PEELINGS


De Image Skincare peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat de huidstructuur fijner wordt. Het is belangrijk om de huid vooraf goed voor te bereiden op de peeling. Daarom kan de peeling pas worden uitgevoerd na een uitgebreide intake en huidanalyse.


De Image Skincare peeling duurt inclusief intake ongeveer 45 minuten.


THE SIGNATURE FACELIFT - € 85,00
Deze peeling is geschikt voor de droge, licht geïrriteerde huid. De ingrediënten die tijdens deze peeling worden gebruikt, zorgen voor huidverjonging, hydratatie en versteviging. De huid heeft een prachtige glow na afloop.


THE ORMEDIC LIFT - € 85,00
Deze peeling is geschikt voor de gevoelige, droge huid. De peeling brengt de huid in balans en hersteld en vernieuwt de huid. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt deze zacht en gevoed aan.


THE LIGHTENING LIFT - € 85,00
Deze peeling is gericht op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en verzacht. Met deze peeling wordt een egale teint gecreëerd.


THE WRINKLE LIFT - € 85,00
Dit is een intensieve peeling waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden vermindert. Deze peeling zorgt voor een gladde, strakke , egale en stralende huid.


THE ACNE LIFT - € 85,00
De peeling in deze behandeling is een combinatie van salicylzuur en glycolzuur. Deze zuren zorgen voor een grondige reiniging van de huid tot in de diepere huidlagen, waardoor ontstekingen tegen worden gegaan en de huid zichtbaar verbeterd.