BEAUTY AND BALANCE

PS. FOOD & LIFESTYLE PRODUCTEN


De producten van PS. food & lifestyle bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. De producten zijn gezoet met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PS. food & lifestyle producten verrijkt met kalium*, chroom* en de prebiotische vezel inuline*.


De meeste producten bevatten wel 20 g eiwitten per portie, waardoor de producten een belangrijke rol spelen bij de groei en instandhouding van de spiermassa.


Het PS. food & lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 140 koolhydraatarme en eiwitrijke producten, variërend van muesli, crackers, koekjes, (chocolade)repen, scones, pasta en desserts. Continu wordt er gewerkt aan nieuwe producten, je hebt dus volop variatie om jouw ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes samen te stellen.


* Kalium zorgt voor een goede spierwerking en draagt bij aan een stabiele bloeddruk
* Chroom helpt je bloedsuikerspiegel stabiel te houden
* Prebiotische vezel inuline draagt bij aan een gezonde darmflora

RECEPTEN
De diëtisten van PS. food & lifestyle hebben met zorg een aantal heerlijke en verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen recept uit een volgende fase kiezen, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een eerdere fase.