BEAUTY AND BALANCE

 AFVALLEN MET PS. FOOD & LIFESTYLE


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


SUCCESVERHALEN 

MARIËLLE 'T HART, 48 JAAR UIT VLAARDINGEN (-19 KG)

 "Toen ik de foto's van de zomervakantie terug zag dacht ik, ben ik dat? Ik schrok echt. 
Ik had nooit beseft dat ik er zo dik uitzag." 

 "Langzaam bleven de kilo's er bij komen, heel ongemerkt werd ik steeds zwaarder. Ik zei als mensen dit vroegen, 'ik voel me goed zo'. Maar toen ik de foto's van de afgelopen zomervakantie terug zag dacht ik, ben ik dat? Ik schrok echt. Ik had nooit beseft dat ik er zo dik uitzag. Los daarvan had ik ook geregeld klachten als pijnlijke knieën en last van mijn darmen.

In onze winkel kwam ik in gesprek met Carole - zij en haar man zijn klant bij ons - over PowerSlim. Carole had zoveel te vertellen dat mij aansprak en heeft bovendien ook zelf het programma gevolgd. Die combinatie gaf mij veel vertrouwen.

Door middel van een proefpakket van PowerSlim kon ik proberen of ik het wat vond. Op één type koekje na - vond ik wat droog – bleek ik de rest erg lekker te vinden! De knop was om!

Er zijn genoeg lekkere producten die zorgen voor een goede afwisseling, waardoor geen enkele dag hetzelfde was. Dat maakte PowerSlim voor mij een redelijk gemakkelijk vol te houden concept. Nu ik inmiddels weer helemaal in balans ben weet ik wat ik wél, en zeker níet meer moet eten om zo te blijven. Dankzij de vele gesprekken met Carole tijdens de consulten en de weegmomenten kreeg ik meer zelfvertrouwen!" 

Kijken doe je met de ogen, zien met ‘t Hart! 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram