BEAUTY AND BALANCE

 


IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


SUCCESVERHALEN 

KIRSTEN ANDERSON, 44 JAAR UIT VLAARDINGEN (-18 KG)

 "Ik was er helemaal klaar mee!"


"Ik zat al een tijdje niet zo lekker in mijn vel. Door een blessure aan mijn hand kon ik tijdelijk niet waterpoloën. Toen waterpoloën weer mogelijk was ging mijn badpak niet meer dicht, maar ik weigerde een nieuwe te kopen.

Vervolgens werd het thuiswerken, wegens corona, een feit. Ik ging meer snaaien en mijn kleding begon steeds minder lekker te zitten. In mei was ik er helemaal klaar mee!

Via mijn nicht ben ik met PowerSlim in aanraking gekomen. Zij was er al een paar weken mee bezig en het beviel haar goed.

Via de website van PowerSlim ben ik bij Carole terecht gekomen. Ik heb een afspraak gemaakt voor een intakegesprek en was eigenlijk meteen enthousiast! Het weekend erop vierden we de verjaardag van mijn zoontje, daarom hebben we besloten dat ik de maandag na de verjaardag zou gaan beginnen.

Het starterspakket vond ik echt een uitkomst, op die manier kwam ik er al snel achter welke producten ik lekker vond en welke minder lekker waren.

Het afvallen met PowerSlim is mij heel goed bevallen. Ik ben zelf geen keukenprinses, maar de recepten zijn snel klaar en goed te volgen. Ook was het afslankprogramma goed te combineren met mijn gezin.

Ik ben een echte zoetekauw, maar door de heerlijke tussendoortjes heb ik de chocolade niet gemist. Ook heb ik totaal geen hongergevoel gehad.

Ik heb nu veel meer energie en ik slaap beter. Het zes keer per dag eten is me heel goed bevallen, dat hou ik er in! Ik zit nu in de balansfase en kom nog af en toe bij Carole langs om te wegen, dat vind ik erg fijn.

Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn gewicht stabiel zal blijven en ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!"

IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram