BEAUTY AND BALANCE

 


IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


SUCCESVERHALEN 

CHANTAL ZWAARD, 44 JAAR UIT VLAARDINGEN (-12,6 KG)

 "PowerSlim was precies wat ik nodig had, ik ben nu wel gelukkig met mezelf!"


"Ik was erg ongelukkig met hoe mijn lichaam eruit zag en hoe het functioneerde. Intensief sporten is voor mij helaas geen optie. Ik was op zoek naar een manier om mijn eetgewoonten aan te passen en dan op een manier waarop ik het ook kon volhouden.

Via Facebook kwam ik op de pagina van Carole uit en dat sprak me gelijk aan. Ik heb toen meteen met haar een afspraak gemaakt voor intakegesprek. Er was direct een klik en de uitleg was geweldig. Dit was precies wat ik nodig had! Ik was enthousiast, had er zin in en heb meteen het startpakket meegenomen. De volgende dag ben ik begonnen!

In het begin moest ik even wennen aan de nieuwe manier van eten, maar de resultaten op de weegschaal waren een enorme stimulans. Carole heeft me altijd met raad en advies bij gestaan en daarbij ook vooral benadrukt wat er allemaal al wel goed ging.

Ik had voldoende inspiratie, want de meest heerlijke recepten kon ik eenvoudig vinden via de website van PowerSlim. Een bijkomend voordeel was, dat ik veel handiger ben geworden in de keuken en dat ik nu niet meer persé een pakje of zakje nodig heb om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ik heb onwijs lekker gegeten tijdens het afvallen, echt geweldig!

Ik ben nu ruim 3 maanden op mijn streefgewicht en kom nog eens per maand bij Carole, dat vind ik heel prettig.

Ik ben echt super blij dat ik deze manier van afgevallen gevonden heb. Het heeft mijn leven enorm veranderd!
Ik ben nu wel gelukkig met mezelf! 

 

IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram