BEAUTY AND BALANCE

 


IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


SUCCESVERHALEN 

CAROLE VAN HERK, 37 JAAR UIT VLAARDINGEN (-23 KG)

 "Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma, wat een verademing was dat! Door mijn eigen ervaring ben ik een PowerSlim voedingscoach geworden"

Tijdens mijn zwangerschappen ben ik aardig wat kilo’s aangekomen en het lukte me niet om deze extra kilo’s weer kwijt te raken. Ik heb ongeveer elk dieet uitgeprobeerd en een Personal Trainer in de arm genomen. Helaas gaf dit alles niet het gewenste resultaat, de kilo’s wilde er niet af. Ik voelde me erg onzeker en zat niet lekker in mijn vel...

In juni 2017 was ik er helemaal klaar mee. Ik ging op zoek naar een dieet, waarbij je lekker kunt blijven eten, je een grote variatie aan producten hebt, wat makkelijk te volgen is en waarbij je geen hongergevoel hebt. Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Wat een verademing was dat! Ik had niet eens het gevoel dat ik aan het diëten was en de kilo’s vlogen eraf!

Door PowerSlim zit ik beter in mijn vel, heb ik meer energie, ben ik vrolijker en heb ik veel meer zin in het leven! Het leven is letterlijk lichter geworden!

Het geweldige gevoel en mijn toegenomen zelfvertrouwen heeft er voor gezorgd dat ik het roer heb omgegooid. Ik heb me laten omscholen tot schoonheidsspecialiste en PowerSlim voedingscoach. Dit past perfect bij mij!

Het coachen van mensen naar een gezond, fit en gelukkig leven geeft mij zoveel voldoening! Ik weet als geen ander hoe lastig het is om de extra kilo’s mee te zeulen. Het is iedere keer weer zo geweldig om mensen te mogen begeleiden bij het afvallen en van dichtbij de positieve veranderingen te mogen meemaken! Ik vind het ook een uitdaging om iemand die even stilstaat te motiveren, we doen het op die manier echt samen!


IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram