BEAUTY AND BALANCE

 


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


AFVALLEN MET PS. FOOD & LIFESTYLE


SUCCESVERHALEN 

ANNETTE SCHAPERS, 50 JAAR UIT VLAARDINGEN (-16 KG)

 "Ik dacht, nu ben ik er klaar mee...

 

"De knop ging om tijdens de wintersport, mijn skibroek zat niet meer zo lekker, ik dacht het is weer tijd voor een paar kilootjes minder….

Ik had de advertenties van PowerSlim voorbij zien komen, maar had me er eigenlijk nooit zo in verdiept.  Ik dacht dat een koolhydraatarm dieet niks voor mij zou kunnen zijn, aangezien ik – in mijn beleving – koolhydraten nodig zou hebben om te kunnen blijven hardlopen.

Toen ik thuiskwam van de wintersport ben ik de site gaan lezen en werd ik enthousiast. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt voor een eerste intake bij Carole.

Na een goed en fijn gesprek ben ik aan de slag gegaan met een starterspakket. Na een week had ik mijn eerste weging en ik was blij verrast met het resultaat. De producten bevielen goed, ik was afgevallen en merkte al snel dat mijn behoefte aan suiker was afgenomen. Naarmate de weken verstreken werd ik steeds enthousiaster! De resultaten op de weegschaal waren iedere week goed en ik voelde me met de week fitter en energieker worden.

Het PowerSlim afslankprogramma is helemaal geen straf met al die lekkere producten, tips en heerlijke recepten. Ik ben nog nooit zo creatief geweest met het maken van eten en het mixen van groenten. Wat ik ook een groot voordeel van PowerSlim vind, is dat je niet de hele dag met eten bezig bent. Je hoeft geen punten of calorieën te tellen, het enige wat je telt zijn je eetmomenten.

Eerlijk is eerlijk, de eerste 3 a 4 weken ging het hardlopen echt beroerd. Ik kreeg al na een paar km verzuring en pijn in mijn benen. Dit heb ik uitvoerig met Carole besproken en zij adviseerde mij om een extra product en een extra Acidofit te nemen op de dagen dat ik ging hardlopen. Na een aantal weken kwam de omslag en nu loop ik weer heerlijk lange afstanden, zonder enige verzuring en spierpijn.

Afvallen is op zich niet het lastigste. Het behouden van mijn bereikte streefgewicht vind ik een grotere uitdaging. Ik weet ook dat het echte harde werken nu pas gaat beginnen. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken met een coach als Carole aan mijn zijde. De fijne gesprekken en de opbeurende Whatsapp berichten doen je beseffen dat het echt een kwestie van een andere mind-set is. Ik wil nooit meer terug!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram