BEAUTY AND BALANCE

 


IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


SUCCESVERHALEN 

ANNE-MARIE VISSER, 53 JAAR UIT VLAARDINGEN (-12 KG)

 "Ik dacht: dat wil ik ook! Toen ging de knop bij mij om..."


"Al jaren heb ik een haat/liefdesverhouding met mijn gewicht. In het verleden heb ik vele dieetprogramma’s gevolgd, maar uiteindelijk zaten de kilo’s er na een tijdje weer aan (zelfs met een beetje meer).

In de periode dat ik begon met hardlopen en later lange afstanden ging lopen, bleef mijn gewicht redelijk stabiel. Echter in 2017 liep ik een enkelfractuur op, wat gelijk einde oefening voor het hardlopen betekende. Het thuiszitten en niet kunnen sporten is geen goede combinatie, ik werd alleen maar zwaarder. Na de revalidatie heb ik mij aangemeld op de sportschool, maar bleef toch zitten met wat overtollige kilo’s, die ik er maar niet af kreeg.

Toen kwam de Corona….een hectische tijd volgde (ik werk namelijk in het ziekenhuis). Het gevolg; onregelmatig eten en tussendoor snacken, ik zat totaal niet meer lekker in mijn vel! Ik wist dat ik moest afvallen, maar tussen weten en doen…, dat was voor mij wel een dingetje.

Totdat ik begin juni van een vriendin hoorde over haar PowerSlim-ervaring en ik haar behaalde resultaat zag. Ik dacht: dat wil ik ook! Toen ging bij mij de knop om. Ik heb contact gezocht met haar coach, Carole van Herk. Ik raakte zo enthousiast dat ik de dag erna ben begonnen met het startpakket.

Tot op de dag van vandaag heb ik absoluut geen spijt gehad van deze beslissing! Het is een andere manier van eten, maar heel goed vol te houden. Ik was bang dat ik mijn bruine boterham met kaas heel erg zou missen, maar nee hoor. Er zijn zoveel lekkere producten van PowerSlim (vooral de Melk chocolade chunk) en genoeg recepten in het kookboek en op de site te vinden…variatie volop!

De wekelijkse bezoekjes en de opbeurende appjes van Carole deden mij ook heel goed, de kilo’s vlogen er vanaf (zelfs in mijn vakantie!). Ik werd er helemaal blij van!! 

Nu ben ik aan mijn grootste uitdaging begonnen, het stabiliseren en dit gewicht blijven vasthouden. Maar ik weet dat dit, samen met mijn coach Carole, mij gaat lukken. Ik heb er alle vertrouwen in"


IK WIL OOK AFVALLEN MET POWERSLIM


ONLINE AFSPRAAK MAKEN


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram