beauty and balance


HOE WERKT HET POWERSLIM AFSLANKPROGRAMMA?

Het PowerSlim afslankprogramma bestaat uit drie fases, welke we samen zullen doorlopen om je doel te bereiken.

FASE 1 - AFVALLEN
Fase 1 is de strenge fase, waarin je snel zult afvallen. In deze fase komt het lichaam in ketose (vetverbranding). Tijdens deze fase heb je iedere 2,5 uur een eetmoment, dit komt neer op 5-6 eetmomenten per dag. De focus ligt op het verliezen van vet en het behouden van je spiermassa. Per dag neem je drie hoofdmaaltijden en 2 tot 3 tussendoortjes. Je leert dus vanaf dag 1 regelmatig te eten. De maaltijden bestaan uit een PowerSlim product, aangevuld met een portie toegestane groenten, vlees en/of vis. Wanneer je 80% van het gewenste gewicht bent afgevallen, kom je in fase 2.

FASE 2 - OVERGANGSFASE
In deze fase gaan we de laatste kilo’s kwijtraken en leer je hoe een normaal, gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. Tijdens deze fase gaan we langzaamaan de PowerSlim-producten vervangen door ‘gewone’ voedingsproducten zoals graanproducten, zuivel en fruit. 

FASE 3- STABILISEREN
Het streefgewicht is bereikt! Gefeliciteerd! In deze fase leer ik je hoe je het bereikte gewichtsverlies vast kunt houden.
Tijdens deze fase eet je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim, voor de overige eetmomenten krijg je van mij duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Uiteindelijk worden ook de tussendoortjes vervangen door 'gewone' voedingsproducten.

Deze fase duurt ongeveer een jaar, onderzoek wijst namelijk uit dat als je je gewicht minimaal een jaar vast weet te houden, de kans op blijvend succes vele malen groter is.


COACHING

Gedurende het gehele traject, inclusief de nazorg, zal ik je als coach begeleiden en motiveren. 

We beginnen met een intake, waarin we elkaar leren kennen en jouw wensen, doelstellingen, gezondheid en verwachtingen centraal staan. Tijdens de intake en de daaropvolgende consulten word je gewogen op een speciale Inbody weegschaal, welke niet alleen het gewicht meet, maar de gehele lichaamssamenstelling ( o.a. spier-, vet- en vochtmassa). Dit is belangrijk zodat je gedurende het proces met eigen ogen kunt zien dat je lichaamssamenstelling steeds gezonder wordt (de vetmassa neemt af en de spiermassa neemt toe).

Je komt wekelijks bij mij langs, waarbij we samen de voortgang, eventuele vragen en/of moeilijkheden zullen bespreken.

WAAROM POWERSLIM?

• Snel resultaat (1 tot 2 kilo per week gewichtsverlies)

• Makkelijk vol te houden, geen hongergevoel en geen jojo effect

• Je verliest vet, waarbij je spiermassa blijft behouden en je stofwisseling hoog blijft

• Wekelijks persoonlijke coaching 

• 5 à 6 eetmomenten per dag

• Veel variatie; keuze uit 140 PowerSlim producten

• Tijdens de avondmaaltijd gewoon mee-eten met de rest van het gezin

KOSTEN POWERSLIM

Voor iedereen is de investering voor het volgen van het PowerSlim afslankprogramma anders. De kosten zijn afhankelijk van het aantal kilo's dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest. Gemiddeld besteed je 10-15 euro per dag aan PowerSlim producten tijdens de eerste strikte fase. Vanaf fase 2 gaan we de PowerSlim producten afbouwen en zullen de kosten afnemenE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram