beauty and balance


IMAGE SKINCARE - YOUR SKIN YOUR PRIDE

Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Als schoonheidsspecialiste werk ik met IMAGE Skincare, dé markleider op het gebied van huidverbetering.

Voor elk huidtype en huidprobleem is er een passend IMAGE Skincare product. Er is hierdoor een breed en diep aanbod aan behandelingen en producten. De thuisproducten zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor je de salonbehandeling thuis kunt voortzetten voor een optimaal en langdurig effect van de behandeling. 

De behandelingen bij Beauty and Balance zijn gericht op het verbeteren van de huid van het gelaat. Hierbij wordt aandacht besteed aan het verjongen van de huid en het in perfecte conditie brengen en houden van de huid. Je kunt bij Beauty and Balance terecht voor (ontspannende) gezichtsbehandelingen en chemische peelings. 

Beauty and Balance is aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij Beauty and Balance kun je terecht voor een groot aantal gezichtsbehandelingen. Na een intake en een huidanalyse wordt er een behandelingen gekozen die perfect is afgestemd op de behoefte van jouw huid. 

De gezichtsbehandeling duurt ongeveer 60 minuten incl. een heerlijke ontspannende massage.

INTENSIEVE PEELINGS

De Image Skincare peeling zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat de huidstructuur fijner wordt. Het is belangrijk om de huid vooraf goed voor te bereiden op de peeling. Daarom kan de peeling pas worden uitgevoerd na een uitgebreide intake en huidanalyse.

De Image Skincare peeling duurt inclusief intake ongeveer 45 minuten.

MICRONEELDING

Microneedling is een zeer effectieve behandeling. Tijdens de behandeling worden er met een speciaal apparaat kleine horizontale kanaaltjes in de huid maakt, zonder de huid te beschadigen. De behandeling stimuleert de doorbloeding en de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Tijdens de behandeling worden speciaal geselecteerde werkstoffen in de huid gebracht om een optimaal resultaat te bereiken.

De behandeling duurt inclusief intake ongeveer 75  minuten.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram