beauty and balance

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij Beauty and Balance kun je terecht voor een groot aantal gezichtsbehandelingen. Na een intake en een huidanalyse wordt er een behandelingen gekozen die perfect is afgestemd op de behoefte van jouw huid. 

De gezichtsbehandeling duurt ongeveer 60 minuten incl. een heerlijke ontspannende massage.

ORMEDIC - De balancing facial - € 70,00
Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige huid. De producten die gebruikt worden tijdens de behandeling bevatten biologische ingrediënten en antioxidanten die de de conditie van de huid sterk verbeteren. Na de behandeling is er minder roodheid en irritatie en voelt de huid ontspannen en gehydrateerd aan.

VITAL C - De  anti-oxidant anti-aging facial - €70,00
Deze behandeling richt zich op het herstellen van de gevoelige, geïrriteerde en droge huid. De hoogwaardige vitamine C,
antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor een verjonging van de huid. Ook herstelt deze behandeling de beschadigde huid door externe factoren, zoals UV-straling. 

ILUMA - De  facial gericht op het behandelen van pigment - € 70,00
Deze behandeling is gericht op het behandelen van pigmentatie, ouderdomsvlekken en verkleuringen. Deze behandeling geeft de huid de bekende IMAGE Skincare glow. Door de oplichtende ingrediënten in de producten, zullen pigmentvlekken en huidverkleuringen zichtbaar verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de rode en geïrriteerde huid.

CLEAR CELL - De  facial ter bestrijding van acné - € 70,00
Deze behandeling bestrijd acné door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en anti-bacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij actieve acne. De huid wordt gezuiverd en gekalmeerd, zonder deze uit te drogen.

THE MAX - De facial om fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan - € 70,00
Deze behandeling is speciaal voor de verslapte huid van het gezicht, de hals en het decolleté. Daarnaast geeft de behandeling verbetering bij rimpels en fijne lijntjes. De werkstoffen die tijdens deze behandeling worden gebruikt zorgen voor een langdurig zichtbaar resultaat.

O2 Lift - Voor een stralende jonge huid - € 90,00
Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram